woensdag 9 december 2009

Proudness

En nu we het toch even over Eminem hebben gehad:

De man gaat er momenteel prat op de 'Top Selling Artist of the Decade' te zijn volgens een nieuw rapport. Flinke prestatie, inderdaad, maar waar is de man nog het meest trots op?

Dat The Beatles slechts op de tweede plaats staan. In het laatste decennium heeft Eminem blijkbaar meer albums verkocht dan The Beatles.
Puike prestatie indeed. Een hele krachttoer zelfs, gezien Eminem in de laatste 10 jaar slechts 7 albums heeft uitgebracht, en The Beatles wel dubbel zoveel!

Goed gedaan, Eminem.


Laten we maar even buiten beschouwing laten dat The Beatles al bijna 40 jaar op non-actief staan, en dat hun remastered CD's vandaag nét 3 maanden uit zijn.
Want anders zouden we The Beatles wel als grote winnaars moeten beschouwen, en die zege willen we u zeker niet ontnemen.

1 opmerking:

Anoniem zei

Zonder een oordeel te vellen over de kwaliteit van de muziek, moet ik zeggen dat ik het toch wel ferm vind dat een stel muzikanten veertig (!) jaar na dato nog steeds zo goed verkoopt - en populair/invloedrijk blijft. Een hit hebben is één, een succes kennen is twee, maar in het jaar 2009 nog steed op nummer 2 staan van best verkochte artiesten, daar moet een mens wel gek haar voor gehad hebben!

Bij deze: ik wil ook gek haar. Gek, herkenbaar haar.
En veel wiet.