dinsdag 29 december 2009

Coney Island Loneliness

Ik deed mee met een wedstrijd. Een fotowedstrijd. Ik heb mijn fototoestel nog maar 5 maand en ik deed mee aan een fotowedstrijd. Laat mij maar rustig beweren dat ik niet heimelijk de hoop koesterde te winnen.

Niet dat ik mijn eigen foto's slecht vind, ik vind ze gewoon ook niet echt goed. Maar ik ben geen talent in het beoordelen van mijn eigen werk, dus wie weet...

Daarom net dat ik aan die wedstrijd heb mee- gedaan, de mensen stemmen er immers op de foto's die ze geslaagd vinden.


De foto met het grootste aantal stemmen wint.
De winnaar heeft 2391 stemmen achter zijn naam gekregen, ik had er 12.

Verhippeltjes.

Maar goed: nieuw onderwerp, nieuwe kans.
Hoe zou fotolievend Vlaanderen mijn inzending voor het thema 'Portret' appreciëren?

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Tja Lander. Zoals Peter 'den duts' Verhelst zou zeggen: "eens average, altijd average."

:D

ik vind wel die winnende foto echt ni speciaal. zo staan der duust op flickr. der staan echt betere bij de inzendingen, als ik zo eens rondklik. hij krijgt ook veel negatieve comments. verdiend, eigenlijk, hoe meer ik er naar kijk, hoe dwazer ik dat ding vind. 't is eigenlijk echt niks waard. zo staan der ook duust op facebook. theeft niks van compositie, perspectief, of kleur. 't is echt gewoon een vakantiekiekje genomen door nonkel Freddy. misschien heeft nonkel freddy ook 2391 vrienden; het zou veel verklaren.

dat klinkt nu zo allemaal alsof ik de winnaar afkraak om gewoon u beter te doen voelen - zoals pubers vaak doen. ge weet da ik da ni doe, maar misschien passeert er hier siebiet iemand op dezen blog en denkt ie dak zonen loser ben die zegt "aah, lander, je bent mss verloren, maar je was wel de beste hoor, de rest was egt slegt, ze!!!!1".
voor alle duidelijkheid: niet dus.

ik had nog een wijs citaat om mee af te sluiten, maar toen zag ik in dat het eigenlijk niet van toepassing was (zo ben ik dan weer wel). dus ik zal hier gewoon wat random joyce smijten:

"Near bronze from anear near gold from afar they chinked their clinking glasses all, brighteyed and gallant, before bronze Lydia's tempting last rose of summer, rose of Castile. First Lid, De, Cow, Ker, Doll, a fifth: Lidwell, Si Dedalus, Bob Cowley, Kernan and big Ben Dollard. "

EDIT: zo flauw da als ge een bericht verwijdert op blogger, dat da blijft staan, maar dan met derop "dit bericht werd verwijderd". das zo flauw. dan zie iedereen da ge der iets hebt opgezet. enfin, ik was eigenlijk gewoon een (redelijk cruciaal) woord vergeten hierboven, en dan zag ik een gruwelijke dtfout, dus heb ik het gedelete, en dacht ik: ik smijt het er terug op, maar deze keer met het woord er bij, en zonder dtfout (al staan der wsl nog andere in) maar nu staat daar dus dak al iets had geschreven en het verwijderd heb en nu lijk ik wel een stalker.

dit verdient een nieuwe quote om mee af te sluiten:

“A man of genius makes no mistakes; his errors are volitional and are the portals of discovery.”

Lander zei

Het geeft niet Nicolas, nu staat er onder mijn bericht dat er 3 reacties zijn, na mijn bericht zelfs 4. Mijn ego zegt: 'goe bezig', ma mijn ego is dan ook een beetje naïef. Alstem maar content is...

In elk geval, kben van dezelfde mening over diene winnaar. Kvind de tweede plaats 'duust' keer beter, en die stond ook vree lang op nummer 1 (toen stond het stomme eekhoorntje op 2, en gelukkig staat het nu nie eens in de top drie).
Ik vrees dat Ben Spiessens, de winnaar, veel meer vrienden heeft dan de 438 op facebook... Dank u, Danny

Lander zei

Haha, ik heb uw eerste twee berichten kunnen verwijderen! Hoezee hoera!